5 τάσεις στα ανδρικά κουρέματα!

Έχουν περάσει προ πολλού οι εποχές όπου μόνο ένα είδος κουρέματος ήταν στη μόδα για τους άντρες. Πλέον το κούρεμα για τους άντρες έχει γίνει εξίσου σημαντικό όπως είναι και για τις γυναίκες. Πρέπει να ταιριάζει στο στυλ τους και την προσωπικότητα τους. Σαφώς εννοείται πως και σε κάθε σχήμα προσώπου πάει και κάτι διαφορετικό.

Για αυτό και πλέον κάθε χρόνο βγαίνουν διάφορα στυλ, τα οποία μπορούν και ικανοποιούν όλα τα γούστα. Σήμερα θα δούμε ποιες είναι οι 5 επερχόμενες τάσεις στα ανδρικά κουρέματα. Για να δούμε, φέτος, ποιο στιλ κουρέματος θα προτιμήσεις φέτος;

Οι 5 τάσεις στα ανδρικά κουρέματα για φέτος!

Ivy league κούρεμα

Κοντοκουρεμένο στιλ, καθαρά κοψίματα και κλιμακωτό το μηκος της τρίχας προς τα πάνω που γίνονται όλο και πιο μακριά. Ανάλογα το πόσο μακριά θέλεις τα πάνω υπάρχουν διάφορες ονομασίες όπως caesar, fade tapper, buzz. Κάπως έτσι τα πράγματα γίνονται και πιο εύκολα στην συνεννόηση με τον κομμωτή σου.

Κούρεμα σε σχήμα V
Ο αυχένας και τα πλαϊνά τμήματα αποτελούν το καμβά του κομμωτή σου για τέτοιου είδους κουρέματα. Τα V-shaped haircuts είναι εντυπωσιακά και μοναδικά. Μέχρι να μεγαλώσουν τα μαλλιά σου σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σου! Έτοιμος να το δοκιμάσεις;

Μοντέρνο Pompadour
Σε απλή ορολογία το pompadour είναι ο extra όγκος. Συνήθως στην κορυφη του κεφαλιού όπου μπορείς να κάνεις τα πάντα από χτενίσματα. Είναι από τα look που δύσκολα φεύγει από τη μόδα γιατί πολύ απλά είναι για όλες τις ώρες και για κάθε περίσταση.

Κυματιστά μαλλιά
Μια τάση που συνεχίζει να είναι δροσερή από το καλοκαίρι και μου αρέσει πολύ θα ήθελα να πω σε αυτό το σημείο Ταιριάζει πολύ στους Έλληνες και προσθέτει κίνηση και ροή στην εμφάνιση των μαλλιών σου! Υγρά ή ματ τα κυματιστά μαλλιά συνεχίζουν να είναι must!

Makeover Grey
Ναι είναι γεγονός ότι πλέον το ασημένιο-γκρι είναι πλέον πολύ της μόδας και θεωρείται πολύ γοητευτικό. Όλοι έχουν θαυμάσει και ζηλέψει το ασημένιο μαλλί του Τζορτζ Κλούνεϊ. Φέτος είναι η εποχή για να το δοκιμάσεις. Ειδικά αν έχεις και ένα πιο μποέμ look στο μαλλί, θα σου πηγαίνει φίνα.

Δείτε και αυτά