Κρασί από το ψυγείο ή από έναν εξειδικευμένο συντηρητή κρασιών; Η διαφορά δεν είναι μικρή, καθώς στο ψυγείο το κρασί οποιασδήποτε ποικιλίας αναγκαστικά κρυώνει σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία γύρω στους 2 με 4 βαθμούς Κελσίου.
Μια θερμοκρασία κατάλληλη για τρόφιμα, αλλά όχι για το ευαίσθητο ποτό, που επηρεάζει τη γεύση του και δεν μας επιτρέπει να απολαύσουμε το πλήρες μπουκέτο των αρωμάτων του.
Για την Candy βέβαια, το θέμα αυτό αποτέλεσε ακόμη μια πρόκληση για να σχεδιάσει τη DiVino, μια σειρά από εξειδικευμένους συντηρητές κρασιών. Με ρύθμιση από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου η σειρά DiVino προσφέρει την ιδανική διαβάθμιση για λευκά, ροζέ, κόκκινα ή και αφρώδη όπως οι σαμπάνιες, ώστε να τα απολαμβάνουμε όπως τους αξίζει. Είτε επώνυμα από γνωστά οινοποιεία είτε δική μας παραγωγή από τις δεκάδες εγχώριες ποικιλίες, όλα αξίζουν ένα συντηρητή που τα κρατά σε ιδανική θερμοκρασία, σε βάθος χρόνου και με σταθερές συνθήκες.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Πηγή: neaselida.gr
- Ετικέτες: ελλάδα, κρασί, παραγωγή