Οι αγαπημένες ομάδες των «αστέρων» του top-10 του τένις!

Τους έχουμε γνωρίσει να παίζουν τένις σε πολύ υψηλό επίπεδο. Οι τρεις εξ’ αυτών είναι ζωντανοί θρύλοι του αθλήματος και ίσως οι καλύτεροι παίκτες που έχουν περάσει από τα κορτ.

Έχουν και αυτοί τα πάθη τους, τις αδυναμίες τους, τις αγάπες τους. Για κάθε άνδρα μια… αγάπη είναι και η ομάδα του, ο σύλλογος του.

Η ποδοσφαιρική ομάδα για την οποία χτυπούσε μικρός αλλά ακόμη και μεγάλος η καρδιά του πιο έντονα όταν έβλεπε να βάζει γκολ ο αγαπημένος του παίκτης.

Αλήθεια ποιες ομάδες υποστηρίζουν οι top-10 τενίστες του κόσμου; Εδώ οι απαντήσεις και με αποδείξεις και με λίγο… μπάσκετ.

Έρωτας για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ναδάλ γεννήθηκε στην Μαγιόρκα. Μεγάλωσε εκεί και μετακόμισε στα εφηβικά του χρόνια στη Βαρκελώνη. Εκεί έμαθε το τένις. Ο θείος του, Μιγκέλ Ναδάλ, ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα. Εκείνος όμως «ερωτεύτηκε» τη «μισητή» Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι τον κέρδισε σ’ αυτή. Για τους φίλους της Ρεάλ είναι είδωλο. Όταν κερδίζει η Ρεάλ τον συγχαίρει επίσημα στα social media και το όνομα του έχει ακουστεί και για πρόεδρος της «Βασίλισσας».  Στα σχέδια του είναι κάποια στιγμή στο νέο γήπεδο της Ρεάλ να δώσει έναν αγώνα τένις με τον φίλο του Ρότζερ Φέντερερ και να «σπάσει» το παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης.

Ο Ναδάλ υποστηρίζει φυσικά και την Μαγιόρκα ενώ με τα χρόνια έχει γίνει ο αγαπημένος αθλητής όλων των Ισπανών.

Έχει δώσει κοινή συνέντευξη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν εκείνος μεσουρανούσε στη Μαδρίτη και είναι φίλος με πολλούς παίκτες της αγαπημένης του ομάδας.

Διαβάστε ολόκληρο το αφιέρωμα εδώ

Δείτε και αυτά