Εκλογές και κοπή πίτας στον ΕΟΣ Λάρισας

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 ο ΕΟΣ Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη του πίτα και εκλέγει νέο ΔΣ. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου που είναι στην διασταύρωση των οδών Παναναστασίου και Μπουκουβάλα στον πρώτο όροφο. Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, εκτός από την εκδήλωση της κοπής πίτας θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση αλλά και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, αναπληρωματικών, πειθαρχικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Στη σχετική ανακοίνωση διευκρινίζεται πως:

Τα μέλη του Συλλόγου μας ότι σύμφωνα με τα άρθρα 10 & 14 του καταστατικού για να είναι οικονομικά τακτοποιημένα , πρέπει να καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή τους 2019 (20€), κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Συλλόγου.

Ως εκ τούτου , όσοι δεν εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις , δεν θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού.

Υπενθυμίζεται ότι όσα μέλη δεν έχουν πληρώσει τις συνδρομές περισσότερων ετών, εφόσον πληρώσουν τις συνδρομές των δύο τελευταίων ετών 2018 – 2019 , αποκτούν το δικαίωμα του εκλέγειν – εκλέγεσθαι και να καταθέσουν όσοι επιθυμούν την υποψηφιότητα τους μέχρι και την 24/1/2020 στην γραμματεία του Συλλόγου .

 

Δείτε και αυτά