Αναστέλλει τις δραστηριότητές του ο ΕΟΣ Λάρισας

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λάρισας στα πλαίσια της προστασίας όσον αφορά την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19  στην χώρα μας, ενημερώνει τα μέλη των τμημάτων της ΧΙΟΝΟΔΟΜΙΑΣ, ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ και ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ, αλλά και τους πολυπληθείς επισκέπτες του καταφυγίου ΚΙΣΣΑΒΟΥ ότι ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ μέχρι την 24η ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 όλες τις προγραμματισμένες δράσεις του και συγκεκριμένα:

Τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητικών ομάδων και τις προπονήσεις αυτών (κάθε Σάββατο) της χιονοδρομίας (ΑΛΠΙΚΑ & ΒΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ).
Τις εξορμήσεις στο βουνό των ορειβατών, με τα λεωφορεία του Συλλόγου αλλά και με τα τουριστικά.
Τα μαθήματα ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά.
Τη λειτουργία του καταφύγιο ΚΙΣΣΑΒΟΥ στην θέση ΚΑΝΑΛΟΣ.
Τη λειτουργία των γραφείων του που βρίσκονται επί της οδού  ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ 1 & ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Και επιπρόσθετα ενημερώνει:

Θα σταλεί email σε όλα τα μέλη του Συλλόγου για την προστασία που πρέπει να λαμβάνουν οι ίδιοι αλλά και τα μέλη της οικογενείας τους με ενημερωτικά φυλλάδια από την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της οποίας είναι μέλος, καθώς και με το  υπ’ αριθμό πρωτ. 16393/9-3-2020 έγγραφο από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ με ΑΔΑ Ω52Ψ465ΦΥΟ-Ξ7Η όπου αναφέρονται τα μέτρα προστασίας δημόσιας υγείας.
Για την επάνοδο και ομαλή λειτουργία των παραπάνω, θα ενημερωθείτε μόλις λάβουμε την απαιτουμένη διαβεβαίωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ασφάλεια της υγείας μας.
Η τυχόν συνέχιση των δραστηριοτήτων από μέλη του ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ βαρύνει αποκλειστικά τους  ίδιους και δεν φέρει ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Δείτε και αυτά