Βασίλης Πατσής: Ο Φαρσαλινός που λατρεύει η Κρήτη (video)

Είναι Φαρσαλινός μα τον γνωρίζει όλη η Κρήτη. Ξέρει τα θεσσαλικά προϊόντα απ έξω κι ανακατωτά μα έχει γίνει γνωστός για τις κρητικές σπεσιαλιτέ του. Κυρίες και κύριοι το www.bestoflarissa.gr σας παρουσιάζει τον Βασίλη Πατσή, ένας σεφ που κάνει τις κουζίνες να αναστενάζουν από τις δημιουργίες του.

Καθημερινά μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεύσεων, εμπνευσμένο από την Κρητική παράδοση και το μεράκι του ίδιου για τη γαστρονομία και τη μεσογειακή κουζίνα. Με γνώμονα την υγιεινή διατροφή δημιουργεί πιάτα που θα λατρέψετε και θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε! Και όλα αυτά ταξιδεύοντας και ανακαλύπτοντας κάθε φορά νέους τόπους και παραδόσεις!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Βασίλης Πατσής είναι Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων (Σ.Τ.Ε) Μακεδονίας στην ειδικότητα της Μαγειρικής Τέχνης. Η πολυετής προϋπηρεσία του σε εστιατόρια ανά την Ελλάδα τον έχει εφοδιάσει με ανεκτίμητη εμπειρία σχετικά με την οργάνωση της κουζίνας και τη σχεδίαση μενού. Λάτρης της απλότητας και της καθαρής πρώτης ύλης. ΑυτΌ τον οδήγησε στην πορεία να δημιουργήσει το δικό εστιατόριο όπου κυριάρχησε η κρητική αλλά και μεσογειακή κουζίνα ,ενσωματώνοντας τις δικές του προσωπικές πινελιές.

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μαγειρική εκπομπή σε κανάλια της Κρήτης αλλά και συνεργάζεται με έντυπα μεταλαμπαδεύοντας με αυτό τον τρόπο τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Ένας αυτοδημιούργητος Θεσσαλός.

Εύγε Βασίλη…

Δείτε και αυτά