Όταν οι Βολιώτες «θυμούνται» τη Λάρισα!

Πριν από 10 χρόνια πραγματοποιήθηκε ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου – Ιπποκράτειος Δρόμος στη Λάρισα. Με αυτή την αφορμή, ο ΣΔΥ Βόλου, σωματείο, με πολυάριθμες συμμετοχές κάθε χρόνο στους αγώνες του ΣΜΝ Λάρισας, έκανε αφιέρωμα στην 1η διοργάνωση του Λαικού Αγώνα Δρόμου – Ιπποκράτειος Δρόμος του Συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα έγραψαν:

Ακριβώς 10 χρόνια πριν. 6 Ιουνίου 2010, έγινε ο 1ος Ιπποκράτειος Δρόμος Λάρισας, με την ονομασία «1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας». Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα ήταν ο αύλιος χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης. Η διαδρομή ήταν 11 χιλιόμετρα, εκ των οποίων τα 6 σε χώμα και τα 5 σε άσφαλτο. Ο ΣΔΥ Βόλου έδωσε το μαζικό παρόν όπως κάνει σε κάθε διοργάνωση του αδελφού σωματείου. Ο ΣΔΥΒ βραβεύτηκε ως ο πολυπληθέστερος σύλλογος στη διοργάνωση. Στη γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, 2ος τερμάτισε ο Ζαφείρης Πανόπουλος και 3η η Ευαγγελία Παπαχρήστου.
Επίσης την ίδια ημέρα έγινε ο Δρόμος Θυσίας Διστόμου, και οι Στέργιος Χύτας, Νίκος Ιωάννου, Δημήτρης Κοντογιάννης τίμησαν με τη συμμετοχή τους τους νεκρούς από τους ναζί.

Δείτε και αυτά