Λάρισα, έχεις μέλλον στην ξυλορακέτα!

Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν τη φετινή σεζόν λόγω της πανδημίας, οδήγησαν την Ομοσπονδία και την Α΄Ε.Σ.Α.Ξ., στην απόφαση στη μη πραγματοποίηση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και Κυπέλλου καθώς και διοργανώσεις Open για το άθλημα της αντισφαίρισης ξυλορακέτας.

Παρ όλα αυτά μικροί και μεγάλοι Λαρισαίοι κατάφεραν να αποδείξουν για μια ακόμα φορά που η Λάρισα έχει ταιριάξει απόλυτα με το συγκεκριμένο άθλημα. Μάλιστα ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας ανακοίνωσε σχετικά: «Σε αθλητική εκδήλωση του αθλήματος της αντισφαίρισης ξυλορακέτας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 25 – 26 Ιουλίου 2020, από τον Arc Katerinis, στη παραλία της Κατερίνης, αθλητές και αθλήτριες μας όλων των ηλικιών είχαν την ευκαιρία εκπροσωπώντας τον εαυτό τους, να αγωνιστούν το Σάββατο στις διάφορες κατηγορίες. Δυάδες Ανδρών, Τετράδες Ανδρών, Μικτή Δυάδα, Δυάδα (Ανήλικο με Ενήλικα) καθώς και Τετράδα (Ενηλίκων με Ανηλίκων).

Οι νεαροί αθλητές μας, που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στις παραπάνω κατηγορίες αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τις ανεξάντλητες ικανότητες τους για την αγωνιστικότητά τους και την επιμονή στο στόχο τους, στο άθλημα της αντισφαίρισης ξυλορακέτας.

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Α.Ο.Ξ. Λάρισας, για την παρουσία των παιδιών μας, ηλικίας 10 έως 15 ετών. Και μιλώντας γι αυτό, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο παράδειγμα από το Μιχαήλ Τσιανάβα, Ορφέα Γδούπα, Θωμά Καρέλα και Ραφαήλ Βασιλείου ταλαντούχα παιδιά που υπόσχονται πολλά για το μέλλον! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με πάθος, όρεξη, θέληση και μαχητικότητα. Ενθουσίασαν και εισέπραξαν ευμενή σχόλια και χειροκροτήματα από όλους τους παρευρισκόμενους της παραλίας.

Ας παραδεχτούμε λοιπόν, πως το κάθε άθλημα, γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό όταν διαγωνίζονται όλες οι ηλικίες όλων των φίλων.

Ο Α.Ο.Ξ. Λάρισας, συγχαίρει τους αθλητές και την αθλήτρια μας, που επέδειξαν αγωνιστικότητα, ήθος, μέσα από έναν υγιή ανταγωνισμό. Το γυμναστή μας καθώς και τους προπονητές μας που έχουν αναλάβει να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο αυτό το μεγάλο ταξίδι προς το όνειρο της απόλυτης καταξίωσης του αθλήματος της αντισφαίρισης ξυλορακέτας (Beach Racket). Τέλος στα μέλη μας, τους συνοδούς που παραβρέθηκαν στις αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς και τους διοργανωτές της εκδήλωσης – μέλη του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Κατερίνης (Arc Katerinis)»

Δείτε και αυτά