Η Γυμναστική Ένωση Λάρισας αρχίζει τις δράσεις της

Η Γυμναστική Ένωση Λάρισας ξεκινάει τις δράσεις της και με αφορμή αυτό εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο μεγαλύτερος Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος της Λάρισας ξεκινά την καινούργια αθλητική χρονιά!

Η Γ.Ε.Λ. βρίσκεται στην ενεργό δράση εδώ και τρεις (3) δεκαετίες (από το 1990) και είναι από τα πρώτα σωματεία με αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μέλος της Ε.Γ.Ο. και μέλος/εκπρόσωπος στην Ελλάδα της IFAGG (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής).

Μέσα σε αυτά τα χρόνια κατόρθωσε να διακριθεί με τις αθλήτριες και το εξειδικευμένο προπονητικό της προσωπικό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Ολλανδία, Σλοβενία, Ουκρανία κ.α.).

Οι αθλήτριες της Γ.Ε.Λ. στελεχώνουν εδώ και χρόνια την Εθνική Ομάδα τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο με συμμετοχές και διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια, ευρωπαϊκά, πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις. Αυτό το διάστημα μία αθλήτριά μας στελεχώνει την εθνική ομάδα του ανσάμπλ (η Τζιατζιά Ιωάννα) και διεκδικεί την πρόκριση για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκυο το 2021.

Η Γυμναστική Ένωση Λάρισας από το 2014 έχει φέρει στην χώρα μας το άθλημα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής και εκπροσωπεί το άθλημα στην Ελλάδα. Είναι ένα πανέμορφο ομαδικό άθλημα με στοιχεία ρυθμικής, ακροβατικής γυμναστικής και σύγχρονου χορού, ένα άθλημα που είναι υπό ένταξη στα ολυμπιακά αθλήματα.

Λειτουργούν τμήματα ρυθμικής, ενόργανης, αισθητικής γυμναστικής και μπαλέτου σε πολλά δημοτικά σχολεία σε όλη την πόλη της Λάρισας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936072741

Facebook: https://www.facebook.com/gellarisa

Instagram: https://www.instagram.com/g.e.larisas/

Web Site: https://www.gel-larissas.gr

Δείτε και αυτά