Τοξότης στη Λάρισα σημαίνει… ιστορία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 στον Ιστορικό Τοξότη Λάρισας. Με όπλο τη νεανική ορμή (έχοντας ένα από τα νεανικότερα ροστερ τα τελευταία χρόνια)και την αθλητική ηθική(έχοντας μία πενταετία να δεχτεί κόκκινη κάρτα) το ιστορικό σωματείο της πόλης συνεχίζει την πορεία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα .
Σε μία σημαντική χρονιά μετά την αποχώρηση του Χρήστου Γκάτα (ο οποίος άφησε το στίγμα του στην ομάδα) και με νέο τεχνικό τον Βασίλη Δραγατζίκη η ομάδα δεν αλλάζει συνταγή. Παιδιά από τα σπλάχνα της θα αποτελέσουν και φέτος το βασικό της κορμό.
Σύσσωμη η οικογένεια του Τοξότη συγχαίρει τον δικό της Γιώργο Ζαχαράκη για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Συγχαίρει επίσης όλους τους ποδοσφαιριστές της που πέρασαν φέτος στα Πανεπιστήμια της χώρας. Εύχεται υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες του νομού.

Φωτορεπορτάζ – Βίντεο Λεωνίδας Τζέκας


Νέα αποκτήματα: Τσαμάγκος Δημήτρης, Νίκος Γκουτζουρέλας, Ζήσης Λίτσιος, Γιώργος Ππαπαιωάνου, Ευθύμιος Οικονόμου, Στέργιος Μπάρδας.
Ο προπονητής: Βασίλειος Δραγατζίκης
Η διοίκηση της ομάδας: Πρόεδρος Γεώργιος Κοσμίδης, Αντιπρόεδρος Χρήστος Μπαλαής, Γενικός Γραμματέας Αποστόλης Νάτσιος, Γενικός Αρχηγός Κωνσταντίνος Τσακνάκης, Ταμίας Θωμάς Μελανός, Έφορος Βάιος Αθάνατος, Μέλοι Ιωάννης Γιαννακός, Δημήτριος Βουλτσίδης, Ιωάννης Μπουρουτζίκας, Θεόδωρος Γκουσγκούνης.

Δείτε και αυτά