Πόλο έλξης αποtέλεσε το περίπτερο της Food Surfing στην έκθεση XENIA 2021. Πελάτες της εταιρείας καθώς και επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη όλη τη γκάμα των ποιοτικών προιόντων της εταιρείας.
Σκοπός της Food Surfing ΕΠΕ είναι η παραγωγή άριστης μαρμελάδας και αλειμμάτων, όλα φτιαγμένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επιλογή της πρώτης ύλης είναι πρωταρχική σκέψη και βάση για την παραγωγή. Μότο της εταιρείας » Τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη, κανένας συμβιβασμός στην αναζήτηση του άριστου«.
Η εταιρεία διαθέτει το πιστοποιητικό ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000, όπως προβλέπεται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία.
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι οι αρχικές συνταγές, καθώς και ο ενδεδειγμένος τρόπος για την παρασκευή κάθε τύπου μαρμελάδας της εταιρείας , προέκυψε έπειτα από τεκμηριωμένη επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας.