Σεμινάριο Ελεύθερου Σκι

Αγαπητοί/ες φίλες και φίλοι,

Σας ενημέρωνουμε ότι η ΕΟΧΑ θα πραγματοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο για το άθλημα το Ελεύθερου Σκι στο X/K Ανηλίου, από τις 24 έως και 28 Ιανουαρίου 2022. Κύριος επιμορφωτής θα είναι o Αυστριακός τεχνικός Florian Muller και το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της FIS.

Δικαίωμα συμμετοχής ἐχουν προπονητές και υποψήφοι προπονητές χιονοδρομίας και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΟΧΑ (info@hwsf.eu) μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2022. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Το ποσό συμμετοχής είναι 20 ευρώ ανά άτομο και θα πρέπει να κατατεθεί στην ΕΟΧΑ (ΙΒΑΝ:GR6501100800000008048055852) πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν, ηλεκτρονικά, το αποδεικτικό κατάθεσης στην ΕΟΧΑ (info@hwsf.eu)

Η χρήση των αναβατήρων τις ημέρες του σεμιναρίου είναι δωρεάν. Η διαμονή και διατροφή αφορά τους συμμετέχοντες.

Ημερομηνία και ώρα έναρξης σεμιναρίου: Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο μικρό σαλέ του Χ/Κ Ανηλίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου θα σας ανακοινωθεί την πρώτη ημέρα έναρξης του. Τα μαθήματα θα είναι θεωρητικά και κυρίως πρακτικά στο χιόνι. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν πλήρη χιονοδρομικό εξοπλισμό (freeski) στη διάθεση τους.

Πληροφορίες: Τσουρέκας Τιμολέων, email: tsourekas@hwsf.eu

Δείτε και αυτά