Aegean: Όλα τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν!

Όλα τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν, στη νέα προσφορά της Aegean Airlines.

Κλείστε τις οικογενειακές σας διακοπές με 1 επιπλέον αποσκευή και πολλά προνόμια. Κάντε κράτηση μέχρι τις 02/03/2022 για πτήσεις από 15/03/2022 έως 31/10/2022.

Ταξιδέψτε με όλα τα μέλη της οικογένειάς σας για τον αγαπημένο σας προορισμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και έχετε ό,τι χρειάζεστε για ξέγνοιαστες διακοπές:

-Δωρεάν εισιτήρια για παιδιά και βρέφη
-1 δωρεάν επιπλέον αποσκευή ανά οικογένεια
-30% έκπτωση για επιλογή θέσης
-Η έκπτωση στην επιλογή θέσης ισχύει με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού «FAMILYOFFER» στη φόρμα κράτησης των εισιτηρίων.

Η προσφορά ισχύει για νέες κρατήσεις που περιλαμβάνονται τουλάχιστον ένας ενήλικας και ένα παιδί ή βρέφος. Οι πτήσεις αφορούν σε προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή, απευθείας ή με ανταπόκριση. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις με AEGEAN ή Olympic Air. Τα διπλάσια Miles+Bonus μίλια, ισχύουν μόνο για online κρατήσεις μέσω AEGEAN, Olympic Air site & AEGEAN app.

Ο εκπτωτικός κωδικός «FAMILYOFFER» συμπεριλαμβάνει τόσο την έκπτωση σε επιλογή θέσης και σε μεταφορά κατοικίδιου. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τις 2 Μαρτίου, είτε κατά την αρχική κράτηση είτε μέσω της υπηρεσίας «Η κράτησή μου».
Ο εκπτωτικός κωδικός «FAMILY10» περιλαμβάνει 10% έκπτωση για μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο και ισχύει με χρήση του κωδικού κατά το στάδιο της πληρωμής εδώ. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τις 2 Μαρτίου.

Δείτε και αυτά