Το “δίπλα” σας του Ομίλου ΙΑΣΩ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Το “δίπλα” σας του Ομίλου ΙΑΣΩ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επεκτείνουν τη συνεργασία τους, χαρίζοντας υγιή και δυνατά χαμόγελα σε όλα τα παιδιά.

 

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ συνεχίζει να είναι δίπλα σε 8.000 μικρούς φίλους με ευγένεια και φιλικότητα, με ενδιαφέρον και προσοχή, με επαγγελματισμό, με αφοσίωση και φροντίδα, με αξιοπρέπεια και με σεβασμό στις ξεχωριστές τους ανάγκες.  Με την υπογραφή της επέκτασης της συνεργασίας, ο Όμιλος ΙΑΣΩ θα συμμετέχει ενεργά στο Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», πραγματοποιώντας δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις και προληπτικούς ελέγχους στα παιδιά. Επιπρόσθετα, το ΙΑΣΩ Παίδων θα διαθέσει παιδιατρικές ειδικότητες και υποειδικότητες για τα Κοινωνικά Πολυϊατρεία για την στελέχωση των υπηρεσιών και των δράσεων του Συλλόγου.

 

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ συνεχίζει να διενεργεί δωρεάν test covid-19 για το προσωπικό και για τα παιδιά των κέντρων άμεσης κοινωνικής και ιατρικής παρέμβασης καθώς επίσης και να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα στο ΙΑΣΩ Παίδων για δωρεάν εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις και χειρουργικές επεμβάσεις στα παιδιά.

Δέσμευση του Ομίλου ΙΑΣΩ είναι να προστατέψει και να φροντίσει ό,τι πιο πολύτιμο…την υγεία, τα παιδιά, τις επόμενες γενιές.

Δείτε και αυτά