Πόστο με θέα καλντέρα πιάνει και ο όμιλος Τραστέλη για το φετινό καλοκαίρι, με το «Magma by Spondi» του ξενοδοχείου Hyatt να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τις γαστρονομικές μετοχές για το νησί του ηφαιστείου.
Τη διεθνή υψηλή γαστρονομία με τη βαθιά κυκλαδίτικη παράδοση της Σαντορίνης θα επιχειρήσει να συζεύξει ο βραβευμένος executive chef του ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon, φέρνοντας τη χρυσοσκουφάτη κομψότητα της «Σπονδής» στο νησί του ηφαιστείου, για το ολοκαίνουριο εστιατόριο «Magma by Spondi«, που θα ανοίξει τις πόρτες του τον ερχόμενο Μάιο, στο «Magma Resort» του ομίλου Hyatt, στο Βουρβούλο.
Τοποθετώντας τη γαστρονομική του πρόταση πλάι σ’ αυτές των Έκτορα Μποτρίνι (όμιλος «Katikies«) και Λευτέρη Λαζάρου (ξενοδοχείο «Grace«), ο Arnaud Bignon ανεβάζει έτι περαιτέρω τις γαστρονομικές μετοχές του νησιού του ηφαιστείου, που δεν σταματά να υποδέχεται και νέες, στιβαρές ξενοδοχειακές αφίξεις: το «Magma Resort» θα είναι άλλωστε το πρώτο ξενοδοχείο της Hyatt στα ελληνικά νησιά, ενώ Σαντορίνη θα πατήσουν φέτος τόσο η Hilton με το «Sea Breeze» (στον Εξωμύτη) όσο και η Radisson με το «Zafron Resort«.
Με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο και την Ανάφη κι αισθητική εμπνευσμένη από την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, αλλά και το ηφαιστειογενές υπόβαθρο του νησιού, το «Magma Resort» θα ενσωματώνει την αίσθηση του παραδοσιακού οικισμού στον μοντέρνο, βιώσιμο σχεδιασμό του, ενώ θα περιλαμβάνει αναφορές σε στοιχεία όπως η λάβα και η πέτρα, αλλά και τα οινοτόπια που θα το περιβάλλουν.
- Πηγή: athinorama.gr