Πως η Γενεύη εδραιώνεται ως αστικός προορισμός αναψυχής

Μια ειδική καλοκαιρινή προσφορά για να εδραιώσει τη θέση της πόλης ως πραγματικός αστικός προορισμός αναψυχής προωθεί ο οργανισμός τουρισμού της Γενεύης.

Αυτό το καλοκαίρι, αντλώντας έμπνευση από τους ντόπιους, η Γενεύη δημιούργησε μια μοναδική και αποκλειστική εμπειρία για τους επισκέπτες.

Από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου, κάθε τουρίστας που επισκέπτεται τη Γενεύη θα λαμβάνει ένα δωρεάν Geneva Resort Pass, το οποίο του δίνει το δικαίωμα πρόσβασης με έκπτωση ή δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερες από 100 δραστηριότητες, μαζί με μια κάρτα μετακίνησης στη Γενεύη, επιτρέποντας απεριόριστη πρόσβαση σε ολόκληρη την πόλη.

Το «Geneva, The Resort City» ενθαρρύνει τους επισκέπτες να απολαύσουν ολόκληρη την πόλη της Γενεύης, που απαθανατίστηκε από έξι ερασιτέχνες φωτογράφους, ως θερινό θέρετρο.

Ως μέρος της καμπάνιας θα διεξαχθεί ένας διαγωνισμός που περιλαμβάνει περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες που θα αναφέρει το #VisitGeneva και το #GenevaResortCity, με την ευκαιρία να κερδίσουν μια VIP διαμονή για δύο το 2023.

Δύο νικητές θα επιλεγούν από την κοινότητα του Instagram Genève Tourisme, ο πρώτος στα τέλη Ιουλίου και ο δεύτερος στα τέλη Αυγούστου.

Δείτε και αυτά