Η Hilton αυξάνει την πρόβλεψη για τα κέρδη του 2022

Η ξενοδοχειακή εταιρεία Hilton αύξησε την πρόβλεψή της για τα κέρδη για ολόκληρο το έτος, αφού ανέφερε καλύτερα από τα αναμενόμενα τριμηνιαία κέρδη λόγω της ανάκαμψης της ταξιδιωτικής ζήτησης.

Ο ξενοδοχειακός κλάδος έχει ωφεληθεί από τους ανθρώπους που ξοδεύουν για ταξίδια καθώς και για διαμονή σε ξενοδοχεία, αν και τα αυξανόμενα επιτόκια και οι στενές οικονομικές συνθήκες προκαλούν φόβους για ύφεση.

Ωστόσο, τα δεδομένα πιστωτικών καρτών και άλλα στοιχεία δείχνουν ότι η ταξιδιωτική ζήτηση είναι πιθανό να παραμείνει ισχυρή. Η ξενοδοχειακή εταιρεία είπε ότι αναμένει καθαρά έσοδα 1,15 έως 1,22 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος, σε σύγκριση με την προηγούμενη καθοδήγηση της από 1 έως 1,07 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία με έδρα τη Βιρτζίνια αναμένει απόδοση κεφαλαίου για ολόκληρο το έτος μεταξύ 1,5 και 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε σύγκριση με την προηγούμενη καθοδήγησή της από 1,4 έως 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία αναμένει ότι το συγκρίσιμο RevPAR σε όλο το σύστημα ολόκληρου του έτους, ή τα έσοδα ανά διαθέσιμο δωμάτιο, θα αυξηθούν μεταξύ 37% και 43% σε σύγκριση με ένα χρόνο νωρίτερα. Η Hilton ανέφερε έσοδα 2,24 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το δεύτερο τρίμηνο, σε σύγκριση με τις μέσες προσδοκίες των αναλυτών για 2,08 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία της Refinitiv.

Σε προσαρμοσμένη βάση, η εταιρεία κέρδισε 1,29 δολάρια ανά μετοχή, καλύτερα από τη μέση προσδοκία των αναλυτών για 1,04 δολάρια.

Δείτε και αυτά