Αυτός ο bucket list προορισμός είναι δημοφιλέστερος σε όλες τις γενιές

Tους πιο δημοφιλείς προορισμούς της bucket-list για κάθε γενιά αποκαλύπτει νέα έρευνα που διεξήχθη από το ταξιδιωτικό πρακτορείο Planet Cruise.

Περιλάμβανε γενιές από τους baby boomers έως Gen Z. Οι καταρράκτες του Νιαγάρα κατατάχθηκαν ως ο τέταρτος πιο δημοφιλής προορισμός στον κόσμο.

Για μια γενιά, συγκεκριμένα, η επίσκεψη στους Καταρράκτες του Νιαγάρα βρίσκεται στην κορυφή της bucket list τους. Πρόκειται για τους boomers, με πάνω από το ένα τρίτο των ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω που θέλουν να επισκεφθούν τον εν λόγω προορισμό.

Ακολουθώντας τους baby boomers είναι οι Gen Z. Ο Planet Cruise λέει ότι το 29% των ατόμων ηλικίας 18 έως 24 ετών έχουν στη λίστα τους ένα ταξίδι στους καταρράκτες του Νιαγάρα.

Σύμφωνα με το Planet Cruise, οι βασικές διαφορές γενεών αποκαλύπτουν ότι στη Gen Z γενιά αρέσουν ιδιαίτερα τα πάρτι, οι millennials αναζητούν περιπέτεια, η γενιά Gen X θέλει να χαλαρώσει στη φύση και οι baby boomers θέλουν να γνωρίσουν τον πολιτισμό και την ιστορία του προορισμού που επισκέπτονται.

Ψηλά στη bucket list για όλες τις γενιές είναι επίσης:

Επίσκεψη στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο.
Το βόρειο Σέλας.
Οι Πυραμίδες.
Οδήγηση στη διαδρομή 66.
Η Ντίσνεϋλαντ.
Βόλτα με έλκηθρο με σκυλιά χάσκει.
Βόλτα με αερόστατο.

Δείτε και αυτά