Η Βαλένθια θα φιλοξενήσει τα World’s Tourism Film Awards 2022

Η Βαλένθια στην Ισπανία, θα φιλοξενήσει τα World’s Tourism Film Awards 2022 για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η 34η εκδήλωση θα φέρει στην πόλη προσωπικότητες από τις βιομηχανίες του τουρισμού και της οπτικοακουστικής για τα βραβεία Καλύτερων Ταινιών Τουρισμού στον κόσμο.
Η εκδήλωση θα βραβεύσει τις καλύτερες προωθητικές ταινίες σε πέντε θεματικές κατηγορίες:

  • Πόλη τουριστικού προορισμού.
  • Περιοχή.
  • Χώρα.
  • Τουριστικά προϊόντα.
  • Τουριστικές υπηρεσίες.

Με 3 συμμετοχές η Ελλάδα στον διαγωνισμό Καλύτερης Τουριστικής Ταινίας του Κόσμου 2022 (βίντεο)
Στον διαγωνισμό υποψήφια χώρα είναι και η Ελλάδα με τρεις συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και ο ΕΟΤ.

Future Looks Bright (Anemos Luxury Grand Resort) – Μια ταινία μικρού μήκους από το Anemos Luxury Resort που εξιστορεί την ζωή ενός ζευγαριού της Κρήτης πριν από 100 χρόνια.

Greece Does Have A Winter (ΕΟΤ) – Καμπάνια του ΕΟΤ για την προώθηση του χειμερινού τουρισμού.

Peloponnese. Greece beyond the obvious (Περιφέρεια Πελοποννήσου) – Τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πέρα από την Ελλάδα, μεταξύ των συμμετεχόντων είναι τουριστικές ταινίες από Αυστραλία, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Φίτζι, Φινλανδία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιαπωνία, Καζακστάν, Λιθουανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Κατάρ, Σλοβενία, Ισπανία, Ταϊβάν και την Ουγκάντα.

Τα World’s Tourism Film Awards αναγνωρίζουν τη δημιουργική αριστεία

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στο Caixa Forum, που βρίσκεται στο αρχιτεκτονικό συγκρότημα City of Arts and Sciences, στις 24 Νοεμβρίου.
Τα World’s Tourism Film Awards που αναγνωρίζουν τη δημιουργική αριστεία στις τουριστικές οπτικοακουστικές παραγωγές, διοργανώνονται από τη Διεθνή Επιτροπή Φεστιβάλ Ταινιών Τουρισμού (CIFFT) και το Visit Valencia.

«Τα τελευταία χρόνια, η Βαλένθια έχει αποδείξει με συνέπεια τις δυνατότητές της και βρίσκεται τώρα στο επίκεντρο ως παγκόσμια αναφορά στην τουριστική καινοτομία και βιωσιμότητα, είπε ο Alexander Kammel, διευθυντής της CIFFT.

Είναι τιμή μας να συνεργαστούμε με το Visit Valencia για να φέρουμε τα World’s Tourism Film Awards 2022 σε αυτή τη ζωντανή πόλη που συνδυάζει μια πλούσια καλλιτεχνική κληρονομιά, αρχιτεκτονική, κουζίνα και πολιτιστικές παραδόσεις».

Πρόσφατα, η Βαλένθια έχει διακριθεί ως προορισμός αριστείας MICE, προσελκύοντας σχετικές διεθνείς εκδηλώσεις.

Φέτος τα World’s Tourism Film Awards συμπίπτουν με το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο για Έξυπνους Προορισμούς, μία εκδήλωση που υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO).

Δείτε και αυτά