Μπαίνει στα ημιτελικά του WTA Finals δίχως να έχει χάσει σετ η Μαρία

Σε καταπληκτική κατάσταση η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 την Ονς Ζαμπέρ (6-2, 6-3) και μπαίνει στα ημιτελικά του WTA Finals δίχως να έχει χάσει σετ σε τρεις αγώνες με τα νούμερα 2, 3, 7 στον κόσμο.

Σε τρομερή φόρμα η Μαρία Σάκκαρη, έπαιξε σπουδαίο τένις απέναντι και στην Ονς Ζαμπέρ τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/11) στους WTA Finals που διεξάγονται στο Φορτ Γουόρθ των ΗΠΑ. Την νίκησε 2-0 σετ (6-2, 6-3), διαψεύδοντας τα προγνωστικά που την ήθελαν αουτσάιντερ και αδιάφορη καθώς είχε ήδη προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά ως πρώτη του ομίλου της.

Η Σάκκαρη ολοκλήρωσε τον όμιλο με τρεις νίκες και συνολικά σετ 6-0 απέναντι στην Πεγκούλα (νούμερο 3 στον κόσμο), την Σαμπαλένκα (νούμερο 7) και την Ζαμπέρ (νούμερο 2). Η Ελληνίδα τενίστρια είναι σε καταπληκτική κατάσταση, σωματικά και πνευματικά και από τη στιγμή που πήρε το πρώτο σετ αποκλείοντας την αντίπαλό της από τα ημιτελικά (η Ζαμπέρ χρειαζόταν νίκη με 2-0, τελικά προκρίθηκε ως δεύτερη η Σαμπαλένκα), είχε πιο εύκολο έργο για να πάρει και την νίκη.

Με αυτό το αποτέλεσμα, Σάκκαρη και Ζαμπέρ έχουν ρεκόρ 2-2 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Οι ημιτελικοί θα γίνουν το βράδυ της Κυριακής (6/11) στις 21:30 και τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/11) στις 03:00, ενώ ο τελικός τα ξημερώματα της Τρίτης (8/11). Η Σάκκαρη θα παίξει με την νικήτρια του αγώνα Καρολίν Γκαρσία (νούμερο 6) – Ντάρια Κασάτκινα (νούμερο 8) που θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου. Πρώτη στον άλλο όμιλο είναι η Ίγκα Σφιόντεκ τηυν οποία η Μαρία μπορεί να αντιμετωπίσει στον τελικό.

Δείτε και αυτά