Η Star Alliance ανακηρύχθηκε κορυφαία αεροπορική συμμαχία στον κόσμο

Η Star Alliance συνεχίζει να είναι το σημείο αναφοράς για την παγκόσμια αεροπορία. Ανακηρύχθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά κορυφαία αεροπορική συμμαχία στον κόσμο, στα World Travel Awards (WTA) 2022.

Υπενθυμίζεται πως στα βραβεία Βόρειας Αμερικής 2022 τον Αύγουστο, το πρωτοποριακό lounge της Star Alliance στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ήταν επίσης ο νικητής του Leading Airport Lounge για άλλη μια φορά.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, Jeffrey Goh, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance, δήλωσε ότι «είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που λαμβάνουμε τα World Travel Awards για τρίτη συνεχή χρονιά. Αυτό ταιριάζει ιδιαίτερα καθώς γιορτάζουμε την 25η επέτειο μας φέτος.

Η διάκριση αποτελεί μία μαρτυρία της σπουδαίας δουλειάς που κάνουν καθημερινά περισσότεροι από 400.000 εργαζόμενοι σε όλο το δίκτυο της Star Alliance για την παροχή ασφαλών και απρόσκοπτων ταξιδιών, καθώς και σε όλους τους πελάτες που συνέχισαν να προσφέρουν σε εμάς και τους μεταφορείς-μέλη μας την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη τους.»

Επίσης αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance βγήκαν νικητές φέτος. Εννέα από αυτές κέρδισαν βραβεία σε 21 κατηγορίες, που κυμαίνονται από την Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία Πρώτης Θέσης στον κόσμο, έως Κορυφαίες Αερογραμμές στην Ευρώπη, την Ωκεανία, την Ασία και το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική.

Δείτε και αυτά