Πωλείται συγκρότημα 11 επιπλωμένων διαμερισμάτων στο Στόμιο με υπέροχη θέα θάλασσας

Πωλείται  στο  Στόμιο*  συγγρότημα  11  επιπλωμένων διαμερισμάτων  που  αναπτύσονται  σε 3 ορόφους,  εντός του  σχεδίου  του οικισμού και σε απόσταση 300μ από τη θάλασσα.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε οικόπεδο επιφανείας  564,20μ2  και περιλαμβάνει 11 διαμερίσματα επιφανείας από 33,00 τμ. το μικρότερο έως 63,07 τμ. το μεγαλύτερο, σε 3 ορόφους, με πυλωτή, κατάφυτο  περιβάλλοντα  χώρο  και απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα.

Η επιχείρηση βρίσκεται ήδη σε λειτουργία και πωλείται μαζί με τον εξοπλισμό των δωματίων.

Σίγουρα  αποτελεί μια πολύ καλή επενδυτική πρόταση  σε μία  γνωστή  τουριστική  περιοχή  των  παραλίων  της  Λάρισας  με  σταθερή πελατεία  και  εξαιρετικές  προοπτικές  ανάπτυξης.

Τιμή : 280.000 Ευρώ

-Ο ιδιοκτήτης απαιτεί εμπιστευτικότητα και για τον λόγο αυτό δεν δίνονται πληροφορίες από το τηλέφωνο σχετικά με την δομή.

Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 6974849663.
Απόστολος Δημ. Μπέμπης,
Πολιτικός Μηχανικός,
Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας,
Νικηταρά 18,
Λάρισα

——————————————————-

*Στόμιο

Το Στόμιο  είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός του νομού Λάρισας.  Είναι τουριστικό θέρετρο που συνδυάζει βουνό (Κίσσαβος) και θάλασσα, ενώ κοντά του βρίσκεται το Δέλτα του Πηνειού ποταμού. Στη θέση του βρισκόταν η αρχαία πόλη Ευρυμενές. Στα αξιοθέατα το βυζαντινό μοναστήρι Κομνήνειος Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου & Αγ. Δημητρίου (Παναγία Κομνηνείου ή Οικονομείου).

Το Στόμιο λόγω της πλούσιας αμμουδιάς και της ρηχής παραλίας είναι ιδανικός τόπος για οικογενειακές διακοπές. Σήμα κατατεθέν του Στομίου είναι ο φάρος στην παραλία κοντά στο λιμάνι. Κάθε καλοκαίρι πραγματοποιούνται ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα τη Γιορτή της Θάλασσας (με τη γιορτή της σαρδέλας), η οποία συγκεντρώνει πλήθος κόσμου από διάφορες περιοχές. Άλλωστε το Στόμιο φημίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους ψαρότοπους. Επίσης πανηγύρι γίνεται στην Ιερά Μονή Κομνηνείου το Δεκαπενταύγουστο, στη γιορτή της Παναγίας. Η Μονή βρίσκεται σε υψόμετρο 180μ. στον Κίσσαβο.

Δείτε και αυτά