Έφτασε η στιγμή για τον Μέσι και την Αργεντινή;

Ήταν Ιούνιος του 2018, η Αργεντινή αποκλειόταν από την Γαλλία με 4-3 στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας σε ένα από τα πιο ιστορικά νοκ άουτ παιχνίδια των τελευταίων ετών λόγω των ανατροπών, των υπέροχων γκολ και του άστρου του Κιλιάν Εμπαπέ που ξεχώρισε με τα δύο του τέρματα.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχωρούσε από το γήπεδο απογοητευμένος, σχεδόν δακρυσμένος. Το Μουντιάλ του 2022 του φαινόταν μακρινό, δύσβατο, σχεδόν απρόσιτο και εκείνες τις ημέρες προανήγγειλε πως το κεφάλαιο της Εθνικής Αργεντινής έκλεινε οριστικά για εκείνον. 4 χρόνια μετά, ο Μέσι παραμένει στην Εθνική, απαλλαγμένος από το τεράστιο βάρος της έλλειψης ενός τίτλου με τα χρώματα της Αργεντινής καθώς στο μεσοδιάστημα κατέκτησε το Copa America, νικώντας μάλιστα στον τελικό την Βραζιλία μέσα στην έδρα της.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο, είναι μια άλλη ιστορία. Και η περαιτέρω εξύψωση, μυθοποίηση του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου περνάει από τη φετινή διοργάνωση. Στα 35 του, ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, φορώντας το «10» της Αργεντινής, μια από τις πιο βαριές φανέλες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, θέλοντας να φέρει πίσω στην πατρίδα του το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1986.

Ενισχυμένη απόδοση στο Πάμε Στοίχημα για την Αργεντινή

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή, προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση από το Πάμε Στοίχημα στο 6.75 σε τιμή δεύτερου φαβορί πίσω από την Βραζιλία. Η Αργεντινή βρίσκεται στον τρίτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντιπάλους την Σαουδική Αραβία, το Μεξικό και την Πολωνία. Το να πετύχει από 7 γκολ και πάνω στα τρία παιχνίδια του ομίλου, προσφέρεται σε απόδοση 2.10 από το Πάμε Στοίχημα.

Το ρόστερ και ο πρώτος σκόρερ

Με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής απόρροια των τραυματισμών, η Αργεντινή παρατάσσεται με μια εξαιρετικά παραγωγική επιθετική γραμμή από την οποία ξεχωρίζει βεβαίως ο Λιονέλ Μέσι των 91 γκολ σε 165 συμμετοχές με την «αλμπισελέστε».

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ των 21 γκολ σε 40 συμμετοχές έχει τη δεύτερη καλύτερη αναλογία τερμάτων ανά συμμετοχή στην επίθεση ενώ η άμυνα της ομάδας είναι ιδιαιτέρως δυνατή με την παρουσία τoυ έμπειρου Οταμέντι, του Λισάντρο Μαρτίνεζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και των Κριστιάν Ρομέρο της Τότεναμ και Μάρκος Ακούνια της Σεβίλλης. Το να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Αργεντινής ο Μέσι προσφέρεται σε απόδοση 1.60 από το Πάμε Στοίχημα και ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 3.00.

Δείτε και αυτά