Σε αναμονή για λειτουργία τα χιονοδρομικά κέντρα για χιονοδρομία

Προς το παρόν το χιόνι σε συνδυασμό με τις θερμοκρασίες δεν είναι αρκετό για να λειτουργήσουν τα χιονοδρομικά κέντρα για χιονοδρομία

Ανοικτά το Σαββατοκύριακο τα ανακαινισμένα σαλέ στο Βόρα-Καιμάκτσαλαν και στο Πισοδέρι-Βίγλα καθώς και το σαλέ στην Ζήρεια. Ανοίγει για το Σαββατοκύριακο και το σαλέ στην βάση του Φίλιππου στην Βασιλίτσα. Τα δύο πρώτα συνεχίζουν και τις καθημερινές και το ίδιο της Ζήρειας από τις 6 του μηνός. Το χιόνι δεν είναι αρκετό για να λειτουργήσουν τα lifts.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος και ασφαλτόστρωσης στο τμήμα Αμφίκλειας Φτερόλακας και στην περιοχή Μπαλαλούκα του Χ.Κ.Παρνασσού.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων δημιουργήθηκε νέα πίστα αρχαρίων που θα λειτουργεί και σαν παιδικό πάρκο. Παράλληλα ολοκληρώνεται μπαλκόνι 600τμ στην Βαθιά Λάκκα.

Στο Χ.Κ. Σελίου ολοκληρώθηκε το έργο υδροδότησης του χιονοδρομικού και από την Δευτέρα 14/11 ξεκινούν τα κρεμάσματα των καρεκλών.

Στο Χ.Κ. Πηλίου ολοκληρώθηκε η συντήρηση των αναβατήρων και ετοιμάστηκε η νέα μεγαλύτερη πίστα. Επίσης τοποθετήθηκαν χιονοπαγίδες για την συγκράτηση του χιονιού.

Στο Χ.Κ. Καρπενησίου ενεργοποιείται σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας.

Στο Χ.Κ. Βιτσίου ολοκληρώθηκε η συντήρηση και βρίσκεται σε φάση πιστοποιήσεων.

Nέο χιονοστρωτήρα παρέλαβε το Χ.Κ. Ελατοχωρίου τον Οκτώβριο – PistenbBully 600.

Στο τελικό στάδιο οι διαδικασίες συντήρησης και ελέγχου στο Χ.Κ. Μαινάλου.

Με όλους τους αναβατήρες σε λειτουργία θα ξεκινήσει η σεζόν στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδιών

Δείτε και αυτά