Συνεχίζει την ταχεία επέκταση της η Radisson Collection

H ταχεία ανάπτυξη της Radisson Collection σηματοδοτεί την αξιοσημείωτη δυναμική του Radisson Hotel Group στην πολυτέλεια με νέες προσθήκες.

Ξεκινώντας το 2018 ως μια νέα πολυτελής συλλογή ξενοδοχείων για ταξιδιώτες με γνώμονα την εμπειρία, έχει 32 ξενοδοχεία και θέρετρα σε 19 χώρες μέχρι το τέλος του 2022.

Αποτελούμενη από εμβληματικές ιδιοκτησίες σε μοναδικές τοποθεσίες, κάθε ξενοδοχείο είναι αυθεντικό για τον προορισμό ενώ ενώνεται με τα εμπορικά σήματα επώνυμα γεύματα, τοπική τέχνη και εμπειρίες, δημιουργώντας γνήσιες συνδέσεις.

Οι κομβικές νέες προσθήκες που πρόκειται να ανοίξουν τα επόμενα χρόνια βασίζονται στην επιτυχία και την κληρονομιά των υφιστάμενων ακινήτων στη συλλογή Radisson, ενώ παράλληλα καθιερώνουν τη θέση της μάρκας στη σφαίρα της πολυτελούς φιλοξενίας.

Τα νέα ξενοδοχεία της Radisson Collection
Radisson Collection, Santa Sofia Milan πρόκειται να ανοίξει το 2023 στην κεντρική περιοχή Corso του Μιλάνου δίπλα στη νέα στάση Santa Sofia M4 του μετρό της πόλης.

Radisson Collection Royal Astorija Hotel, Vilnius θα ανοίξει ξανά στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας μετά από μια μεγάλης κλίμακας ανακαίνιση που θα παρέχει πολυτελή καταλύματα τιμώντας παράλληλα το μαγευτικό παρελθόν της πόλης.

Στην πολυσύχναστη καρδιά της Ουγγαρίας, στην πλατεία του Αγίου Στεφάνου, οι επισκέπτες του Radisson Collection Hotel, θα είναι σε εξαιρετική θέση για να γνωρίσουν το πλήρες νεοκλασικό μεγαλείο της Basilica, ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο.

Το Radisson Collect Resort, Galle θα φέρει την υπογραφή της μάρκας για την πολυτέλεια στον παραθαλάσσιο προορισμό για τον ήλιο και το σέρφινγκ της Σρι Λάνκα, προσφέροντας αυθεντικές τοπικές δραστηριότητες και κουζίνα.

Στην Λυών της Γαλλίας, σε ένα ήσυχο στενό δρομάκι στη λιθόστρωτη καρδιά της παλιάς πόλης, μέσα σε μια υπέροχη μεσαιωνική και αναγεννησιακή αρχιτεκτονική, το boutique ξενοδοχείο Cour des Loges στεγάζεται σε μια σειρά από ιστορικά κτίρια που βρίσκονται γύρω από μια παλιά αυλή.

Εμπνευσμένες εμπειρίες τροφίμων και ποτών

Με επίκεντρο την πεποίθηση ότι η γαστρονομική εξερεύνηση είναι αναπόσπαστο μέρος των ταξιδιών, τα εστιατόρια στα ξενοδοχεία της Radisson Collection θεωρούνται ως κοινωνικοί προορισμοί τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους παγκόσμιους ταξιδιώτες.

Συνδέοντας τους ταξιδιώτες με την τοπική τέχνη και πολιτισμό
Η τέχνη και το ντιζάιν είναι επαναλαμβανόμενα στοιχεία υπογραφής στα ξενοδοχεία της Radisson Collection, τα οποία διαθέτουν τέχνη τόσο από τοπικούς όσο και από διεθνώς φημισμένους καλλιτέχνες, ενώ ταυτόχρονα γιορτάζουν την αρχιτεκτονική κληρονομιά των κτιρίων στα οποία στεγάζονται πολλά από τα ξενοδοχεία.

Η τοπική τέχνη και κουλτούρα αντικατοπτρίζονται σε όλη τη διακόσμηση και το πνεύμα των ξενοδοχείων Radisson Collection, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βυθιστούν σε κάθε τοποθεσία.

Οι τοπικές συνεργασίες και συνεργασίες διευκολύνουν τους επισκέπτες να ασχοληθούν με την τοπική τέχνη και τους τεχνίτες, είτε μέσω της κατασκευής δαντέλας, της όπερας, της αγγειοπλαστικής ή ακόμα και χειροτεχνίας.

Τα ξενοδοχεία Radisson Collection βρίσκονται στη μέση δυναμικών πόλεων, με τοποθεσίες που έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να εξασφαλίσουν στους ταξιδιώτες τα ιδανικά εφαλτήρια για να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν.

Η Παγκόσμια Σειρά Τέχνης της Radisson Collection αναγνωρίστηκε τον Οκτώβριο του 2022 με ένα Travel Weekly Magellan Gold Award για την ενσωματωμένη καμπάνια της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ζωντανή σχεδίαση σε ιστορικά ορόσημα και σύγχρονες αντιλήψεις

Η Radisson Collection είναι μια νέα γενιά εμβληματικών ξενοδοχείων, πολλά από τα οποία είναι κτήρια πολιτιστικής κληρονομιάς με πλούσια ιστορία που έχουν τις ρίζες τους στην περιοχή.

Από το φημισμένο Radisson Collection Strand Hotel, Στοκχόλμη μέχρι το Palazzo Montemartini Rome, το A Radisson Collection Hotel, βυθίζει τους ταξιδιώτες στην αυθεντικότητα του προορισμού.
Είτε πρόκειται για ένα ιστορικό ακίνητο είτε για ένα νέο πρότυπο σχεδιασμού, όλα αποτελούν εμβληματικό στοιχείο της εκτίμησης της μάρκας για τον εξαιρετικό σχεδιασμό ως βελτίωση και συμπλήρωμα της λειτουργικής ζωής.

Επτά νέα ξενοδοχεία το 2022
Το 2022, η Radisson Collection παρουσίασε 7 νέα ξενοδοχεία, σε Βερολίνο (Γερμανία), Μπιλμπάο (Ισπανία), Πούλα (Κροατία), Τίρανα (Αλβανία), Ριάντ (Σαουδική Αραβία), Ταλίν (Εσθονία), Κωνσταντινούπολη (Τουρκία).

Δείτε και αυτά