Το Φεβρουάριο η 44η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι

Το πιο σημαντικό τουριστικό γεγονός στη Σερβία και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 44η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2023.

Οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης έχουν ξεκινήσει, καθώς οι προσδοκίες για την Έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου είναι παραδοσιακά υψηλές.

Η έκθεση είναι μια αντανάκλαση της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, ένας χώρος ολοκληρωμένης προσφοράς και άμεσων συναντήσεων ανθρώπων με κοινά επιχειρηματικά και ταξιδιωτικά ενδιαφέροντα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), ο διεθνής τουρισμός γνώρισε ισχυρή ανάκαμψη από τις αρχές του 2022 και αυτό το αποτέλεσμα είναι ένας από τους λόγους που το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού ήταν «Επανεξετάζοντας τον Τουρισμό», με επίκεντρο την περαιτέρω πρόβλεψη της αύξησης του εισοδήματος και τη σημασία αυτού του ανεξάντλητου οικονομικού κλάδου.

Η Σερβία συνέχισε να ακολουθεί την παγκόσμια αναπτυξιακή τάση και φέτος κατέγραψε 88,4% περισσότερες τουριστικές επισκέψεις από πέρυσι. Η επερχόμενη Έκθεση Τουρισμού θα είναι το μέρος όπου θα δείτε ότι η Σερβία είναι ανοιχτή για επιχειρήσεις, ειδικά στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Η έκθεση θα παρουσιάσει όλες τις τουριστικές τάσεις, γνώσεις, τεχνολογία και ευκαιρίες στον τομέα του τουρισμού.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν έναν μεγάλο αριθμό δημοφιλών προορισμών του κόσμου με μια ολοένα και πιο διαφορετική τουριστική προσφορά και αυθεντικές εγκαταστάσεις διαμονής προσαρμοσμένες στους σύγχρονους τουρίστες.

Παραδοσιακά, στην έκθεση θα συμμετέχουν τα σημαντικότερα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώσεις και οργανισμοί, ξενοδοχεία, τουριστικά κέντρα, αεροπορικές εταιρείες και διεθνείς tour operators.

Οι τουριστικοί προορισμοί με τα αξιοθέατα, τα προϊόντα, τις εγκαταστάσεις διαμονής και εστίασης και άλλα περιεχόμενα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την προσφορά τους όχι μόνο σε τουρίστες από τη Σερβία, αλλά από ολόκληρη την περιοχή, η οποία γίνεται μια αγορά με αυξανόμενες εκπομπές.

Αγαπημένη στους επισκέπτες ως ετήσιο ορόσημο για την επιλογή ταξιδιωτικών ρυθμίσεων και προορισμών, η Έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου προορίζεται στον μεγάλο οργανωτικό της τομέα για επαγγελματίες από όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας. Υπό αυτή την έννοια, η 18η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού και Εξοπλισμού Εστίασης HORECA-EQUIPMENT θα πραγματοποιηθεί παράλληλα στην Έκθεση του Βελιγραδίου, η οποία θα παρουσιάσει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις φιλοξενίας.

Η έκθεση με μακρά παράδοση, περιφερειακή φήμη και εμπιστοσύνη συμμετεχόντων και επισκεπτών είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Έκθεση του Βελιγραδίου και σήμα κατατεθέν της πόλης.

Η τουριστική έκθεση δημιούργησε ένα περιβάλλον όπου η προσφορά και η ζήτηση συναντώνται. Επίκεντρο της εκδήλωσης παραμένουν οι επιχειρηματικές επαφές των συμμετεχόντων και των επιχειρηματιών επισκεπτών από τη χώρα, την περιοχή, καθώς και από τις παραδοσιακές αγορές όπου ταξιδεύουν οι άνθρωποι και εκείνες από τις οποίες προέρχεται ο μεγαλύτερος αριθμός τουριστών.

Δείτε και αυτά