SCIENTIFIFC GASTRONOMY : Το βιβλιο για την διατροφή του Γιώργου Μάλλιαρη

Το  βιβλίο είναι ένα από τα τελευταία βιβλία που ο  συγγραφέας έχει  εκδώσει σχετικά με τα τρόφιμα και την διατροφή. Συνδυάζει την επιστημονική γνώση με την καθημερινή διατροφή σε απλή γλώσσα.

Το βιβλίο εξηγεί γιατί καλές πρώτες ύλες μπορούν να δώσουν ένα καλό γεύμα πράγμα που αποτελεί απαράβατο όρο στην προετοιμασία των γευμάτων μας.

Αυτά και άλλα πολλά περιγράφονται που μπορεί κανείς να ανακαλύψει διαθέτοντας παραγωγικό χρόνο.

Η διάθεσή του καλύπτει όλον τον Αγγλόφωνο κόσμο της γής μας και γίνεται στο:
SCIENTIFIFC GASTRONOMY ON AMAZON

Δείτε και αυτά