Περισσότερα ελληνικά ξενοδοχεία από την TUI UK το καλοκαίρι του 2024

Η TUI UK προσθέτει 1.500 ξενοδοχεία σε 22 προορισμούς -μεταξύ των οποίων και σε Ελλάδα- για το καλοκαίρι του 2024 λόγω της ανάκαμψης σε ζήτηση και κρατήσεις για διακοπές, από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην πλειονότητα τους σε Ελλάδα, Κανάρια Νησιά και τις Βαλεαρίδες Νήσους.

Και οι τρεις δημοφιλείς προορισμοί σε ζήτηση και κρατήσεις, εξυπηρετούνται από περισσότερα από 20 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα νέα ξενοδοχεία έρχονται καθώς ο πάροχος είδε τα κανονικά μοτίβα κρατήσεων να επιστρέφουν κατά την περίοδο αιχμής του Ιανουαρίου, μετά από την πανδημία.

Το Μαρόκο και η Τυνησία έχουν σημειώσει άνοδο στις κρατήσεις ως προορισμοί εξαιρετικής αξίας με μια ποικιλία από τοπικές πτητικές επιλογές και θέρετρα.

Το εξάμηνο του Μαΐου είναι μέχρι στιγμής η πιο δημοφιλής εβδομάδα, καθώς οι οικογένειες επωφελήθηκαν από τις δωρεάν θέσεις για παιδιά που προσφέρονται.

Τα all inclusive θέρετρα συνεχίζουν να ξεπερνούν κάθε άλλο τύπο σανίδας σε όλες τις περιοχές.

Ωστόσο, σημειώθηκε μια ελαφρά αύξηση στα καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων που κρατήθηκαν για αυτό το καλοκαίρι, ιδιαίτερα στο Γιορκσάιρ, το Κάρντιφ και τη Γλασκώβη που αποτελούν περίπου το 7% του συνόλου.

Οι πελάτες επιλέγουν μικρότερες διαμονές αντί για υποβάθμιση της βαθμολογίας του ξενοδοχείου παρά τις πιέσεις κόστους διαβίωσης. Ωστόσο, οι άνθρωποι επιλέγουν κυρίως 10 και 11 διανυκτερεύσεις αντί για 14 διανυκτερεύσεις.

Οι μικρότερες διάρκειες αποδεικνύονται δημοφιλείς με την ευελιξία που παρέχεται από τις πτήσεις τρίτων και την επεκτεινόμενη προσφορά πόλης της Tui.

Τα θέρετρα τεσσάρων και πέντε αστέρων παραμένουν τα πιο δημοφιλή σε όλες τις περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το city break είναι σχεδόν εξίσου δημοφιλείς με τις διακοπές στην παραλία.
Βαρκελώνη, Ρώμη, Άμστερνταμ και Κρακοβία είναι στους δημοφιλείς προορισμούς πόλης στις κρατήσεις της TUI.

«Τα επιπλέον ξενοδοχεία σε πώληση για το επόμενο καλοκαίρι είναι απόδειξη για θετικές κρατήσεις που έχουμε δει ανά σεζόν, υπογράμμισε ο Andrew Flintham, διευθύνων σύμβουλος TUI UK & Ireland.

Η όρεξη για ταξίδια είναι πιο δυνατή από ποτέ. Επικεντρωνόμαστε συνεχώς στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερη ευελιξία και επιλογές από οποιονδήποτε άλλο πάροχο».

Δείτε και αυτά