Νέες ιστοσελίδες για τον ΠΟΙΑΘ, το Aegean Sailing Rally !

Το #Ράλλυ_Αιγαίου συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια και μεταξύ άλλων εκδηλώσεων και δράσεων, απέκτησε νέα, σύγχρονη και άκρως λειτουργική ιστοσελίδα, ευγενική χορηγία της εταιρίας Interad Web Media Company της οποίας ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος είναι o Konstantinos Antonopoulos ενεργό μέλος και ιστιοπλόος του ΠΟΙΑΘ – HORC .
Η #INTERAD_AE , είναι μια καινοτόμα επιχείρηση που η βασική της δραστηριότητα είναι η ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών.
Η εταιρία έχει αναπτύξει πλήθος επιτυχημένων εφαρμογών στους τομείς του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για λογαριασμό δεκάδων οργανισμών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, καθώς και εκατοντάδων επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.
Θεμελιώδη χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας και του τρόπου λειτουργίας της INTERAD AE είναι η ειλικρίνεια, η ευελιξία, η άριστη γνώση των τεχνολογιών διαδικτύου, καθώς και η always to the point ανάλυση & προσέγγιση, κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.
Αυτά τα χαρακτηριστικά, την έχουν καταστήσει μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές της αγοράς, είτε πρόκειται για μια απλή εργασία, είτε για τα πιο απαιτητικά έργα και την έχουνε επιλέξει κορυφαίες εταιρίες & brands, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Στα πλαίσια της ενασχόλησης του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου με την Ιστιοπλοΐα Ανοιχτής Θαλάσσης, μέσω των σχολών του #ΠΟΙΑΘ και έπειτα από τη συμμετοχή του στα τελευταία 3 Ράλλυ Αιγαίου, ο ΠΟΙΑΘ έκανε δεκτή τη χορηγία της εταιρίας INTERAD ΑΕ, για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας του Ράλλυ Αιγαίου!
Στη διεύθυνση https://aegeanrally.gr/ θα βρείτε τη νέα, σύγχρονη, ιστοσελίδα του Ράλλυ Αιγαίου, στην οποία, μεταξύ άλλων, φιλοξενούνται πληροφορίες για όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις, με εξαιρετικά σπάνιο υλικό, το οποίο συνεχώς εμπλουτίζεται.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον σχεδιασμό για κινητές συσκευές (smartphones), καθώς πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών πλοηγείτε μέσω αυτών, με δυναμική αναπροσαρμογή του περιεχομένου κατά τη διάρκεια του αγώνα, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκουν άμεσα τις πληροφορίες που τους αφορούν, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες και χρονοβόρες αναζητήσεις.
Οι φόρμες συμμετοχής, πληρώματος, ενστάσεων κ.ά. είναι υλοποιημένες με τρόπο που εξυπηρετούν απόλυτα τους κυβερνήτες, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες, με αυξημένη ασφάλεια και λειτουργικότητα.
Ο ΠΟΙΑΘ, στο πλαίσιο της εκσυγχρόνισης του προφίλ του και των υπηρεσιών του, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την INTERAD AE, για τον εκ νέου σχεδιασμό και ανάπτυξη των ιστοσελίδων του Ομίλου https://www.horc.gr/ καθώς και του αγώνα POSIDONIA CUP https://www.posidoniacup.gr/

Δείτε και αυτά