The Rooster Antiparos: Περισσότερο ένα καταφύγιο παρά ένα θέρετρο

Tο The Rooster είναι εσκεμμένα υποτιμημένο και διακριτικό: Για να το βρεις δεν υπάρχει κανένα σημάδι, απλώς μια ανώμαλη χωμάτινη διαδρομή που οδηγεί σε μια καλύβα από μπαμπού στην είσοδο της   έκτασης 30 στρεμμάτων.

Δεν βρίσκεστε στη μέση του πουθενά, αλλά είστε όσο πιο κοντά γίνεται στη μικροσκοπική, ήσυχα δροσερή Αντίπαρο. Καμουφλαρισμένα σε μια κοιλάδα  με λίγες μόνο βίλες και αγροκτήματα, τα 16 πέτρινα σπίτια έχουν θέα στους γυμνούς αμμόλοφους και τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα του κόλπου της Λιβαδιού. Κάθε σπίτι είναι απομονωμένο από μπουκαμβίλιες  και μπαμπού που ταλαντεύονται, ώστε να μπορείτε να εξαφανιστείτε στο τοπίο. Όταν αισθάνεστε σαν παρέα, υπάρχει μια χαλαρή σκηνή στο υπαίθριο μπαρ και στο μοντέρνο μεσογειακό εστιατόριο.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το The Rooster σε οποιοδήποτε άλλο ελληνικό νησί: σχεδιασμένο προσεκτικά και με σεβασμό στο φυσικό του περιβάλλον, με μια ολιστική στάση για την ευεξία, την αργή ζωή και το φαγητό από τη φάρμα μέχρι το τραπέζι που αισθάνεται αληθινά. Συγκρατημένο και άγριο στην καρδιά, είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να αισθάνεστε καλά όταν είστε καλοί με τον εαυτό σας.

Δείτε και αυτά