Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο… 24αρης Τζόκοβιτς

Novak Djokovic, of Serbia, holds up the championship trophy after defeating Daniil Medvedev, of Russia, in the men's singles final of the U.S. Open tennis championships, Sunday, Sept. 10, 2023, in New York. (AP Photo/Manu Fernandez)
Αίθουσα Σύνταξης ΕΡΤ

Ο Σέρβος πρωταθλητής κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Ντανιίλ Μεντβέντεφ με 3-0 σετ και με 6-3, 7-6(5), 6-3 μετά από 3 ώρες και 16 λεπτά να κατακτήσει το φετινό US Open, φτάνοντας τους 24 τίτλους σε Grand Slam, αλλά και τους 4 στη Νέα Υόρκη.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε για άλλη μία φορά ιστορία και συνεχίζει να βάζει όλο και πιο ψηλά των πήχη των ασύλληπτων ρεκόρ του!

Μετά από μια δύσκολη (παρά το 3-0) “μάχη” με τον πολύ καλό Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο 36χρονος θρυλικός Σέρβος τενίστας κατόρθωσε να “καθαρίσει” τον τελικό με 6-3, 7-6 (5), 6-3, και με 3-0 σετ έφτασε στον 4ο τίτλο του στο US Open και 24ο Grand Slam συνολικά στην καριέρα του!

Επίσης, ο Νόβακ Τζόκοβιτς από σήμερα (11/9) θα είναι ξανά στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης, επιστρέφοντας στην κορυφή μετά από σχεδόν τρεις μήνες.

Διαβάστε περισσότερα στο

Δείτε και αυτά