Με φόντο τον πρώτο τίτλο της σεζόν

(INTIME Sports)

Αίθουσα Σύνταξης ERT

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη μάχη της διεκδίκησης του πρώτου τίτλου της σεζόν, καθώς κοντράρονται στον τελικό του Super Cup της Ρόδου (30/09, 20:30, ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεπέρασε το εμπόδιο του Περιστερίου επικρατώντας με 84-64, ενώ εκείνη του Εργκίν Αταμάν απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με 77-64. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει κάποιο πρόβλημα να διαχειριστεί, πέρα από τη δεδομένη απουσία ενός ξένου, ο οποίος πιθανότατα θα είναι και πάλι ο Σακίλ ΜακΚίσικ, όπως και στον ημιτελικό, εκτός αν υπάρξει κάποια έκπληξη.

Από την άλλη, ο Εργκίν Αταμάν σίγουρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντίνο Μήτογλου, που υπέστη θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο και θα λείψει για περίπου 3 εβδομάδες. Αμφίβολος είναι επίσης ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που δεν έπαιξε στον ημιτελικό λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Τέλος, ένας ξένος θα πρέπει επίσης να “κοπεί”. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, αυτός ήταν ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, όμως με το δίδυμο Φαλ-Μιλουτίνοφ στο “5” για τον Ολυμπιακό, ο Πολωνός έχει αρκετές πιθανότητες να μπει στην δωδεκάδα.

Στις 17:00 (ΕΡΤ3), στον μικρό τελικό του θεσμού, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Περιστέρι.

Δείτε και αυτά