Όλα τα βλέμματα σε Βεστφαλία και… Ντραγκάο

The official match ball is seen during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)

Ολοκληρώνεται σήμερα (04/10) η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League με το… μενού να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις για τους ομίλους 5-8.

Η ποδοσφαιρική δράση στο Champions League επέστρεψε χθες (03/10) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων και το μενού περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις ανάμεσα σε κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, αλλά και κάποια… αμφίρροπα ματς.

Χρονικά, τα πρώτα δυο παιχνίδια της ημέρας κάνουν “σέντρα” στις 19:45. Για τον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Φέγενορντ, με τους “ροχιμπλάνκος” να στοχεύουν στο πρώτο “τρίποντο” για το θεσμό, καθώς προέρχονται από την ισοπαλία με τη Λάτσιο, ενώ οι Ολλανδοί μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της Σέλτικ στην πρεμιέρα, θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας στον όμιλο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει τον “πονοκέφαλο” της απουσίας των Σάβιτς, Χιμένες, Σογιουντσού, Ρεϊνίλντο, Μέμφις, Λεμάρ και Μπάριος. Από την άλλη μεριά, για τη Φέγενορντ, τραυματίες είναι ο Μπάιλοβ και ο Ιβάνουσετς.

Την ίδια ώρα (19:45), η Αντβέρπ φιλοξενεί τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον όγδοο όμιλο. Στο εγχώριο πρωτάθλημά τους, οι Βέλγοι προέρχονται από “λευκή” ισοπαλία, ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων γνώρισε τη “βαριά” ήττα με 5-0 από την Μπαρτσελόνα και πλέον θέλουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς κόντρα στους Ουκρανούς, οι οποίοι εκτός από την ήττα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Πόρτο, γνώρισαν και την πρώτη τους ήττα στο εγχώριο πρωτάθλημα με 2-1 από τη Βόρσκλα και στοχεύουν σε… αντίδραση. Στα… του αγώνα, ο Φαν Μπόμελ έχει να διαχειριστεί μόνο τις απουσίες των Βάινς και Οντρέικα, ενώ για τους φιλοξενούμενους, τραυματίας είναι ο Τραορέ, ο οποίος δεν δηλώθηκε καν στη λίστα, ενώ εκτός παραμένουν οι Μπότναρ και ο Λάμκιν.

Στις 22:00, ακολουθεί σέντρα σε έξι σπουδαίες αναμετρήσεις. Για τον πέμπτο όμιλο, η Σέλτικ υποδέχεται τη Λάτσιο σε ένα αρκετά αμφίρροπο ματς. Οι Σκωτσέζοι παρά την ήττα τους από τη Φέγενορντ, έβγαλαν αντίδραση κόντρα στη Μάδεργουελ και πλέον… κοιτούν στα ίσα τους “λατσιάλι”, οι οποίοι προέρχονται από ήττα στο ντέρμπι με τη Μίλαν και μέχρι στιγμής μετρούν το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο “χρυσό” γκολ του τερματοφύλακά τους, Προβεντέλ κόντρα στην Ατλέτικο. Στα αγωνιστικά νέα, οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Λάγκερμπιελκε και Χολμ, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Γουέλς, Αμπάντα, Ναβρότσκι, Τίλιο και Μπερναμπέι. Στον αντίποδα, εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τους Ρωμαίους έμειναν οι Μανδάς και Μπάσιτς.

Διαβάστε περισσότερα στο

Δείτε και αυτά