Παρά(σ)ταση νίκης για τον Ολυμπιακό

https://www.ertsports.gr/featured/para-s-tasi-nikis-gia-ton-olympiako/
Παναγιώτης Γαλάνης

Ο Ολυμπιακός παρά τη… νωθρή εικόνα που είχε για τρία δεκάλεπτα, έκανε την ανατροπή και κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στο κατάμεστο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, επικρατώντας με 88-78 στην παράταση για την πρεμιέρα της φετινής Euroleague. Αξίζει να σημειωθεί πως οι “ερυθρόλευκοι” έτρεξαν ένα 14-4 επιμέρους σκορ στον “έξτρα χρόνο”, φτάνοντας στο “ροζ φύλλο αγώνα”.

Mετά από τη “βαριά” ήττα που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ στη Ρόδο, οι “πράσινοι” έβγαλαν αντίδραση για την πρεμιέρα της Euroleague, στέλνοντας το ματς στην παράταση, εκεί όμως που… μίλησε η ποιότητα και η συνοχή της ομάδας του κόουτς Μπαρτζώκα, η οποία επιβλήθηκε με 88-78, “τρέχοντας” ένα 14-4 επιμέρους σκορ.

Κορυφαίος για τους “ερυθρόλευκους” ήταν ο Άλεκ Πίτερς, ενώ πολύτιμες λύσεις έδωσαν οι Αϊζέια Κέιναν, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τόμας Γουόκαπ. Στον αντίποδα, διακρίθηκε ο αρχηγός του “τριφυλλιού”, Κώστας Σλούκας, ενώ στο πλευρό του με αξιώσεις είχε τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Μάριους Γκριγκόνις.

Διαβάστε περισσότερα στο

Δείτε και αυτά