10η Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards: Οι συμμετοχές που ξεχώρισαν και τα Highlights της βραδιάς13/12/2023 

Η φετινή Τελετή Απονομής σήμανε την έναρξη μιας νέας εποχής για τον θεσμό των 100% Hotel Design Awards, καθώς έλαβε χώρα σε μια αίθουσα με νέα, αναβαθμισμένη αισθητική, έφερε στο προσκήνιο μη αναμενόμενους τουριστικούς προορισμούς και εστίασε ακόμα περισσότερο στον τομέα του Sustainability.
Η έκθεση 100% Hotel Show εξελίσσεται και ανανεώνεται συνεχώς, και φυσικά η  τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards 2023 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση σε αυτό. Ωστόσο, τα 100% Hotel Design Awards, ως η μεγαλύτερη Γιορτή της Ξενοδοχειακής Αρχιτεκτονικής και του Design, διατηρούν αναλλοίωτο το βασικό τους χαρακτηριστικό, και αυτό είναι η έμφαση στην καθοριστική σημασία του Αρχιτεκτονικού αλλά και του Interior Σχεδιασμού στο συνολικό αποτέλεσμα ενός τουριστικού καταλύματος. Επιπλέον, στη φετινή διοργάνωση, τονίστηκε και η χρησιμότητα του Product Design για τη δημιουργία μοναδικής ταυτότητας.

Η έμφαση στον ιδιαίτερο σχεδιασμό έγινε άμεσα φανερή στους Αρχιτέκτονες, Ξενοδόχους και Επαγγελματίες του Τουριστικού κλάδου που κατέκλυσαν τον χώρο της Τελετής Απονομής, καθώς για πρώτη φορά η Αίθουσα σχεδιάστηκε με έναν τελείως διαφορετικό και ενδιαφέροντα τρόπο, που διευκόλυνε την παρακολούθηση και αναβάθμισε την αισθητική της Τελετής.

Ειδική αναφορά έγινε στους Χορηγούς των 100% Hotel Design Awards, και συγκεκριμένα στον Platinum Χορηγό που ήταν η εταιρεία Vimar, με διεθνή παρουσία στον κλάδο του Φωτισμού και της Ενέργειας, και τον Prize Χορηγό, δηλαδή την εταιρεία Artemide, που θα προσφέρει στους Νικητές των Βασικών Κατηγοριών και στον Architect of the Year ένα ταξίδι στο Μιλάνο (με καλυμμένα όλα τα έξοδα), καθώς και την ευκαιρία να επισκεφθούν το showroom της εταιρείας εκεί.

Διβάστε περισσότερα στο :

Δείτε και αυτά