Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  με το  Προεδρείο του Σωματείου Βενζινοπωλών Λάρισας

Συνάντηση με το Προεδρείο του Σωματείου Βενζινοπωλών Λάρισας είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  κ. Δημήτρης  Κουρέτας  στην οποία παραβρέθηκε  και η Αντιπεριφερειάρχης  Λάρισας  κ. Μαρία  Γαλλιού.

Οι εκπρόσωποι των βενζινοπωλών  μετέφεραν στον Περιφερειάρχη μια σειρά αιτημάτων που άπτονται της κεντρικής  κυβέρνησης αλλά και των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Ο κ. Κουρέτας  επεσήμανε  την σπουδαιότητα  του κλάδου  στην αλυσίδα της τοπικής οικονομίας  και  υπήρξε από κοινού δέσμευση για  επίλυση  κάθε ζητήματος που θα προκύπτει  με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των πρατηρίων και την προστασία των καταναλωτών.

Στο πλαίσιο αυτό ορίστηκε άμεσα  και συνάντηση του Προεδρείου του Σωματείου με τη  Γενική Διευθύντρια  Μεταφορών κ. Φανή Αλατά και τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας  κ. Άγγελο Αγοραστό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν  η Πρόεδρος  του Σωματείου Βενζινοπωλών  Λάρισας   Ελισάβετ Παπαδοπούλου,  ο Αντιπρόεδρος κ. Αστέριος  Βουλάγγας,  ο   Γ.Γ  κ. Ιωάννης Πορτέσης , ο  αναπληρωτής  Γ.Γ  κ. Αντώνης Σιώχας καθώς και η Ταμίας του Σωματείου η κ. Ελένη Βολιώτη.

 

Δείτε και αυτά