Στον «αέρα» το δεύτερο επεισόδιο του «Mayor Uncensored» με θέμα τον αθλητισμό

Ο Θανάσης Μαμάκος με τη Μυρτώ Κασκαμπά και τον Ανδρέα Μεσσή

Στο δεύτερο επεισόδιο του video podcast «Mayor Uncensored» ο Δήμαρχος Λαρισαίων συνομιλεί με δυο διακεκριμένους Λαρισαίους νεαρούς αθλητές για θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και απαντάει σε ερωτήσεις που δέχτηκε από τους πολίτες της Λάρισας.

Καλεσμένοι, σε αυτό το επεισόδιο, η Μυρτώ Κασκαμπά, επίλεκτη αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Ρυθμικής Γυμναστικής για ensemble και ατομικό και ο Ανδρέας Μεσσής, πανελλήνιος πρωταθλητής στο Τένις.

«Θα γίνουν νέα δημοτικά γήπεδα; Θα έχουμε περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις στην πόλη; Υπάρχει σχέδιο για γήπεδα ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα στη Λάρισα; Τι σημαίνει για τον Θανάση Μαμάκο να είσαι ΑΕΛ;» είναι μερικές μόνον από τις ερωτήσεις στις οποίες απαντά ο Δήμαρχος Λαρισαίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mayor Uncensored είναι μια πρωτότυπη πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου, για διαρκή και άμεση επικοινωνία με τους πολίτες, οι οποίοι καταθέτουν τα ερωτήματά τους μέσω ειδικού post, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε ολόκληρο το δεύτερο επεισόδιο του video podcast “Mayor Uncensored” σε Spotify & YouTube στους ακόλουθους συνδέσμους:

https://spotifyanchor-web.app.link/e/tBx6ZiSLCLb

 

Δείτε και αυτά