Threenitas – Πρωτόκολλο Συνεργασίας με ΤΨΣ

Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων (ΤΨΣ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοινώνει την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την εταιρεία Πληροφορικής Threenitas / ΘΡΙΝΙΤΑΣ ΑΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (https://threenitas.com/),  μια από τις πιο διακεκριμένες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της ανάπτυξης και υποστήριξης mobile & web εφαρμογών και ολοκληρωμένων λύσεων business software.

Οι τομείς συνεργασίας του ΤΨΣ με την Threenitas σχετίζονται, μεταξύ άλλων, με:

Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες και Σεμινάρια: Υλοποίηση κοινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων και workshops σε τομείς που αφορούν μια εταιρεία πληροφορικής.
Έρευνα και Καινοτομία: Συνεργασία σε ερευνητικά προγράμματα και έργα που εστιάζουν σε καινοτόμες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους.
Συμμετοχή σε Ημέρες Καριέρας: Η Threenitas θα συμμετάσχει σε Ημέρες Καριέρας προκειμένου να έρθει σε επαφή και να συνεργαστεί με φοιτητές και αποφοίτους του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων.
Ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και διπλωματικές/πτυχιακές εργασίες: Παροχή ευκαιριών πρακτικής άσκησης σε φοιτητές του Τμήματος και υποστήριξη των διπλωματικών και πτυχιακών εργασιών τους, σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες της Threenitas.
Κοινές εκπαιδευτικές και επιστημονικές εκδηλώσεις & δράσεις.
Ευχαριστούμε τη διοίκηση, τα στελέχη και ιδιαιτέρως τον κ. Παύλο Καλενδέρογλου,  Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Threenitas, για το ισχυρό ενδιαφέρον συνεργασίας με το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων και ευελπιστούμε σε μια δημιουργική συνεργασία, προς όφελος και των δύο φορέων και πρωτίστως των φοιτητών και αποφοίτων του ΤΨΣ.

Δείτε και αυτά