Νέο Τμήμα Τζαζ Πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Νέο τμήμα τζαζ πιάνο λειτουργεί στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, διευρύνοντας το πρόγραμμα σπουδών του στον τομέα της τζαζ μουσικής. Το νέο τμήμα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη μουσική εκπαίδευση στη Λάρισα, προσφέροντας στους μαθητές μια μοναδική ευκαιρία να εμβαθύνουν στις συναρπαστικές τεχνικές και εκφραστικές δυνατότητες του τζαζ πιάνου.

Το τμήμα τζαζ του Ωδείου, που ήδη περιλαμβάνει μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας, ηλεκτρικού μπάσου και κρουστών, ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του τζαζ πιάνου, δημιουργώντας ένα πλήρες και ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πακέτο για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με αυτό το ιδιαίτερο μουσικό είδος.

Το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας συγκαταλέγεται ανάμεσα στα λίγα μουσικά ιδρύματα της χώρας που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών όχι μόνο στην ευρωπαϊκή, βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική, αλλά και στη τζαζ. Το νέο τμήμα στοχεύει να εμπνεύσει νέους μουσικούς να εξερευνήσουν την ελευθερία, τη δημιουργικότητα και τις αυτοσχεδιαστικές δυνατότητες που προσφέρει η τζαζ μουσική, ενώ οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν μια βαθύτερη κατανόηση των βασικών στοιχείων του τζαζ ήχου και ρυθμού.

Οι εγγραφές για το νέο τμήμα τζαζ πιάνο έχουν ήδη ξεκινήσει και το Ωδείο προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέρος αυτής της μουσικής κοινότητας να εξασφαλίσουν τη θέση τους άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας στο τηλέφωνο 2410 531960 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://dhmotikoodeiolarissas.gr/sygchroni-mousiki/

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Δημοτικό Ωδείο Λάρισας
Τηλέφωνο: 2410531960
Ιστοσελίδα: https://dhmotikoodeiolarissas.gr/
E-mail: dodiolar@yahoo.gr

Δείτε και αυτά