Τι ζούμε !

  1. Στην Αυστρία το FPO κερδίζει τις εκλογές και το OVP συμφωνεί σε  συνεργασία χωρίς όμως τον Kickl  πρωθυπουργό, χωρίς  δηλαδή αυτόν που  ψήφισαν οι  Αυστριακοί για πρωθυπουργό.
  2. «Σχεδιάζουμε τα εθνικά εργαλεία για την ανάπτυξη» δήλωσε η κ. Δραμαλιώτη, «υπεύθυνη» για την εξέλιξη της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας, Τώρα (?!) σχεδιάζουμε τα εργαλεία, μετά θα τα τεστάρουμε, μετά θα τα αλλάξουμε λίγο, μετά -αν μπορέσουμε- θα τα εφαρμόσουμε (?) και μετά θα έλθει η ανάπτυξη ώστε τα τρισέγκονα μας να ζήσουν σ’ ένα οργανωμένο κράτος!
  3. Παρακολουθήσαμε τη δράση του Κυριάκου στην Νέα Υόρκη και για μια ακόμη φορά υπογραμμίζουμε ότι έξω πάμε  πολύ  δυνατά !
  4. Γιορτή  νεολαίας στη κεντρική  πλατεία με πολλά και διάφορα αλλά χωρίς τη νεολαία ! Τι φταίει ? Τις πταίει ? Πως  αλλάζει το  μοντέλο ?
  5. 3-0 πραγματικά  καλή  αρχή για την ΑΕΛ. Είτε αγαπάμε το ποδόσφαιρο είτε αδιαφορούμε η άνοδος της ομάδας στην Α εθνική μόνον θετικά μπορεί να φέρει για την πόλη.
  6. Νέο MIKEL απέναντι από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο σε  μια  γειτονιά με τεράστια κίνηση ιδιαίτερα επισκεπτών της πόλης, δυστυχώς όμως ανοργάνωτη και συνήθως με πολύ σκουπίδι.
  7. Ζεμπεκιές Κυριακή μεσημέρι, γύρω  από φωτιά με ουίσκι  σε κεντρικό κατάστημα της πόλης μας καιρό είχαμε να δούμε ! Παρεπιπτόντως παλιά την φωτιά την άναβαν με χιλιάρικα και όχι  με  χαρτοπετσέτες,,,
  8. Συνάντηση επιστημονικής (!) ομάδας  του Πανεπιστημίου (!) πολιτών του Δήμου Λαρισαίων. Δυστυχώς οι «και καλά προχώ» ανούσιες επιλογές της προηγούμενης Δημοτικής αρχής υιοθετούνται και από την σημερινή,,,
  9. Ας γίνει επιτέλους κάτι με τους απίστευτους «εθνικούς»  μετεωρολόγους που στην καλυτερη στις 10 προβλέψεις πετυχαίνουν την 1.  Το  κακό  είναι ότι οι  εσφαλμένες προβλέψεις τους έχουν κόστος και στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.
  10. Το «κράτος – τέρας» ξεσαλώνει παντού χωρίς έλεγχο, χωρίς έλεος,  Υπερφορολόγηση, απειλές προστίμων, υποχρέωση χρήσης ψηφιακών εργαλείων  με το ζόρι,  παρακράτηση χρημάτων από συντάξεις, από δόσεις κοινοτικών προγραμμάτων, παρεμβάσεις σε λογαριασμούς χωρίς αιτιολογία, καταστρατήγηση προσωπικών δεδομένων, τεκμαρτή φορολόγηση. Ένα χάος στην Ελληνική οικονομία – στην Ελληνική κοινωνία που μάλλον  δεν  θα έχει καλή κατάληξη.
  11. Ζαχαράκη, Γερουλάνος, Φάμελος στην περιοχή μας. Ελπίζω κάποιος να τους κάλεσε/ ξενάγησε στο κορυφαίο -αυτές της μέρες- event της πόλης μας την έκθεση Φιλόλαου στη Δημοτική Πινακοθήκη.

 

Δείτε και αυτά