Τι ζούμε ! (2)

1.Πήραν λοιπόν οι γονείς τα παιδιά τους και πήγαν πλατεία να ακούσουν Josephine (sic) και να φάνε γύρο. Το προηγούμενο Σ/Κ στις εκδηλώσεις του ΔΣΝ Λάρισας ελάχιστοι  νεολαίοι παρευρέθηκαν στις πραγματικά ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, αλλά η  πλατεία γέμισε όταν παρουσιαστικαν διάφορα Ελληνικά μουσικά σκουπίδια. Και μετά αναρωτιόμαστε,,,

2. Δεν ήθελαν να πάνε και δεν πήγαν. So what ? Ποιός κρίνει αν ήταν σωστό ή όχι ? Ας μην τρελένονται οι  τοπικοί wannabe αναλυτές, επιστήμονες, διδάκτορες, πολιτικοί, κλπ και ας  μην  μας  φορτώνουν με ανόητες προσεγγίσεις.

3. Και για τους πάσης φύσεως ιθύνοντες  της πόλης  μας. Μην δίνεται άδεια σε μπετονιέρες που  -αναγκαστικά- κλεινουν τους δρόμους, στις περιοχές και στις ημέρες που γινονται λαικές γιατί το χάος που προκαλείται (-τε) είναι τεράστιο και εξοργίζει !

4. Φίλε οδηγέ Αστικού : Μια φορά να σε δω να διευκολύνεις την κυκλοφορία, μια φορά να σε δω να σταματάς δίπλα στο πεζοδρόμιο και όχι στη μέση του δρόμου.. Φίλε ποδηλάτη :  Μια φορά να σε δω σε ποδηλατόδρομο.  Φίλε με το ηλεκτρικό πατίνι :  Μια φορά να σε δω να ακολουθείς τον ΚΟΚ και να μην ρισκάρεις τη ζωή σου.

5. Και ναι ! Μεταξύ ημίγυμνης Βανδή και ημίγυμνης Ζαμάνη στηρίζουμε Βανδή !

6. ¨ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ» στη Λάρισα  ακούγεται κάπως.. Σε  μιά πόλη οπτικά «κατεστραμμένη» από μηχανικούς και αρχιτέκτονες, που  ουδέν έχει να επιδείξει στο συγκεκριμένο χώρο, το να κάνεις σχετικές εκδηλώσεις απαιτεί θράσος. Μακάρι αυτό το θράσος νάναι δημιουργικό. Όλοι οι Λαρισαίοι έχουμε πλέον ανάγκη από κάποιες αισθητικές αναπνοές.

Δείτε και αυτά