Στις 9 Δεκεμβρίου, στο showroom της στο Χαλάνδρι η Gruppo Cucine και η Design Ambassador παρουσιάζουν το «Kitchen Theory 4», ένα event που ενώνει την αρχιτεκτονική με το χώρο της κουζίνας και τη μαγειρική. Στην εκδήλωση, οι προσκεκλημένοι θα εξερευνήσουν όλες τις πτυχές του σχεδιασμού της κουζίνας, τα υλικά, τις συσκευές καθώς και όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες.
Το «Kitchen Theory 4» φιλοξενεί μια από τις κορυφαίες Ιταλικές εταιρεία παγκοσμίως στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, τη Valcucine. Μια εταιρεία με βιώσιμη φιλοσοφία και οικολογικό χαρακτήρα, η οποία βρίσκεται ψηλότερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία του χώρου της, στην κλίμακα αξιολόγησης Leeds. Το παρόν θα δώσουν επίσης για να παρουσιάσουν νέες προϊόντα και τεχνολογίες η ABK Stone και η Stone Italiana, δύο εταιρείες που οδηγούν τις καινοτόμες εξελίξεις στο χώρο των υλικών επένδυσης. Τέλος οι πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών υψηλής αισθητικής Subzero, Wolf και Miele θα εστιάσουν στις νέες τάσεις που θα κυκλοφορήσουν και αφορούν τις συσκευές που ενσωματώνονται σε μια κουζίνα. Με την παρουσία των Humanity Greece, Δείπνου Αγάπης και We4All, το event παρουσιάζει μια ακόμα διάσταση της κουζίνα, ως χώρο αλληλεγγύης και προσφοράς. Τη βραδιά θα πλαισιώσει η μαγειρική ευφυΐα του Άκη Πετρετζίκη δημιουργώντας μια γευστική εμπειρία με food & wine tasting.
Η Gruppo Cucine αναδεικνύει την κουζίνα ως σημείο έμπνευσης, φροντίδας και καινοτομίας, καλώντας τους συμμετέχοντες να δουν την κουζίνα τους ως χώρο που συνδυάζει αισθητική με ουσία και κοινωνική προσφορά.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
15:00 – 16:00
Welcome Drinks από την Campari και finger foods από το Δειπνοσοφιστήριον
16:00 – 17:00
Cooking Experience by Άκης Πετρετζίκης
Kitchen Talks: Ο Γιώργος Λεβεντάκης συνομιλεί με τον Άκη Πετρετζίκη για την εμπειρία της οικιακής κουζίνας.
17:00 – 17:10
Η Γεωργία Παράσχου από το Humanity Greece και η Μαριάννα Πέππα από το «Δείπνο Αγάπης» μιλούν για τον κοινωνικό εθελοντισμό.
17:10 – 17:15
Χαιρετισμός του Ιωάννη Τσαμίχα προέδρου του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου.
17:15 – 17:35
Kitchen Talks: Ο Thomas Tonon, Export Manager της Valcucine, παρουσιάζει τη βιώσιμη και σύγχρονη κουζίνα.
17:35 – 17:40
Ο Γιάννης Ηλιόπουλος από τη We4All αναφέρεται στις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής κρίσης.
17:40 – 18:10
Wine Tasting Experience by Άρτεμις Λαϊνάς
Kitchen Talks: Ο Αρτέμιος Λαϊνάς συνομιλεί με την Άννα Πολάκη, CEO της WS Products, για τη συντήρηση κρασιών στις σύγχρονες κατοικίες.
18:10 – 18:40
Pastry Experience by Αλέξανδρος Συγγυρίδης, Chef της Miele
Kitchen Talks: Ο Αντώνης Μπενέτος συνομιλεί με τον Θάνο Κυριαζή, CEO της Miele, για τις τεχνολογικές καινοτομίες στο χώρο της κουζίνας.
18:40 – 19:15
Ο Μιχαήλ Μαυρολέων ιδρυτής της A&M Architects και ο Σωτήρης Ανυφαντής ιδρυτής της A2 Architects μιλούν στην Δανάη Μακρή για την εμπειρία σχεδιασμού της κουζίνας σε νέες οικιστικές αναπτύξεις.
19:15 – 19:45
Kitchen Talks: Οι εταιρείες Stone Italiana και ABK Stones παρουσιάζουν καινοτόμες λύσεις για τις επενδύσεις επιφανειών.
19:45 – 20:00
Κλήρωση δώρων
20:00 – 21:00
Socializing